Menu
Lectio

Rundvisning 29/1 på Frederiksborg Gymnasium & HF

Kære kommende elever og forældre på Frederiksborg Gymnasium & HF

Lørdag den 29/1 kl. 14-16 giver vi mulighed for at få en fysisk rundvisning på skolen i tilfælde af, at man som følge af Corona-nedlukningerne ikke har haft mulighed for at besøge os fysisk til enten orienteringsmøder eller som besøgselev.

Man vil blive vist rundt af elever på skolen og det vil være muligt at stille spørgsmål til en ledelsesrepræsentant. Selve rundvisningen vil foregå i mindre grupper og man skal melde sig til på forhånd. Desuden gør vi opmærksom på, at man skal bære mundbind på rundvisningen og fremvise Coronapas ved rundvisningens start.

Tilmelding til Gitthe på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4820 1057 senest tirsdag den 25/1.

Vi vil desuden opfordre til at se vores virtuelle orienteringsmøder for henholdsvis stx, hf og eliteidræt, hvor der blev svaret på spørgsmål fra kommende elever, og skolen blev præsenteret af elever, lærere og rektor Anders Krogsøe. Du kan se orienteringsmøderne nedenfor.

Du er også altid velkommen til at kontakte skolen med eventuelle spørgsmål.