Menu

Skolen er lukket 

Som følge at Statsministeriets påbud, er Frederiksborg Gymnasium og Hf lukket frem til og med d. 13. april.

Ingen elever skal derfor møde i skole.

Ved spørgsmål bedes du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - mailen tjekkes og besvares løbende. Ved særtilfælde kan skolen kontaktes telefonisk. Se kontaktoplysninger her på hjemmesiden.

I kan i nedenstående læse om, hvordan I skal forholde jer. 

Her kan du læse Sundhedsstyrelsens status for Corona og her kan se alle nye materialer, Sundhedsstyrelsen har udgivet om Corona.

Kære elever og forældre
Som følge af Statsministeriets påbud d. 23. marts 2020 er skolen lukket frem til og med d. 13. april 2020. I det nedenstående kan I læse, hvordan I, skolens elever, skal forholde jer.

1. Det er alle elevers pligt at holde sig løbende orienteret på Lectio, som er platformenen, hvor al kommunikation mellem lærere og elever og ledelse og elever foregår.

2. Terminsprøver der blev aflyst som følge af lukningen af skolen vil så vidt muligt blive afholdt senere. Klasserne vil få direkte besked.

3. Eleverne får virtuel undervisning frem til og med d. 13. april . Eleverne skal orientere sig i deres skema i Lectio. På alle moduler vil det fremgå, om eleverne forventes at være aktive i selve modulerne fx i et googledoc, eller om de skal lave en skriftlig opgave, hvis afleveringstidspunkt er senere placeret end modulet.

4. Fredag d. 20/3 fik 3g’erne deres opgaveformuleringer til Studieretningsprojektet (SRP) udleveret virtuelt på netprøver.dk. Vejledning i skriveperioden vil ligeledes blive organiseret virtuelt. Eleverne bedes holde øje med beskeder i lectio.

5. Fredag d. 27/3 vil 2hf´erne få deres opgaveformuleringer til Store Skriftlige Opgave (SSO) udleveret virtuelt på netprøver.dk. Vejledningen kommer til at foregå virtuelt. Eleverne skal holde øje med deres skema og beskeder i lectio.

6. Alle planlagte ekskursioner frem til d. 14. april er aflyst.

7. Alle udvekslinger i marts og april er aflyst.

8. Fraværsregistreringen af eleverne fortsætter som vanligt. Det vil sige, at eleverne skal være virtuelt aktive, når det fremgår af deres skemaer i Lectio, og de skal aflevere opgaver rettidigt.

Skolen følger nøje udviklingen og vil følge myndighedernes anbefalinger og påbud. Eleverne vil blive orienteret i Lectio, og hjemmesiden vil også løbende blive opdateret.
Mange tak for jeres samarbejde og jeres forståelse. I en vanskelig tid som denne, at det vigtigt, at vi, som en af lærerne har skrevet til mig, ”står sammen uden at være sammen!”

Mange hilsner
Rektor Anders Krogsøe