Menu
Lectio

Virtuelle orienteringsmøder 2021

Det er i år desværre ikke muligt at invitere kommende elever på FGC4 indenfor som vi plejer pga. Corona-pandemien. Vi har valgt at lave orienteringsaftenerne virtuelle, så du får mulighed for at se skolen og møde elever og lærere. Der vil på alle datoerne og tidspunkterne nedenfor være streaming med præsentation af skolen. Efter streamingen vil det være muligt at stille spørgsmål til elever, lærere, studievejleder og rektor.

Orienteringsmøderne afholdes på vores Youtube-kanel. Du kan følge livestreamingen på Youtube ved at klikke på links til begivenhederne i oversigten nedenfor:

Indtil Orienteringsmøderne finder sted kan du klikke her og se de videoer, hvor stx- og hf-uddannelsen på Frederiksborg Gymnasium og HF præsenteres.

Se video om stx:

 Se video om hf:

Links til videoer om studieretninger/fagpakker

Til orienteringsmøderne er en præsentation af livet på skolen i centrum. Hvis du er nysgerrig på vores mange studieretninger, så kan du se videopræsentationer af vores mange fagkombinationer i studieretningerne ved at trykke her. Der er noget for enhver smag.

Hvis du er interesseret i hf, så kan du se læse om vores fagpakker ved at trykke her.

Bestil og læs brochurer

Du kan også læse mere om skolen, opbygningen af uddannelsen og læse små interviews med elever fra de forskellige studieretninger og fagpakker.

Du kan også bestille et fysisk eksemplar af brochurerne ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og adresse.

Opbygningen af stx og hf

I videoerne bliver du introduceret til selve opbygningen af stx- og hf-uddannelserne. Der vil du få indblik i hvilke fag du allerede skal vælge i forbindelse med din ansøgning til skolen, hvilke valgfag man kan kombinere med de forskellige studieretninger, fagpakker og meget mere. Husk at du altid kan kontakte skolen, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

 

Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor elever fra forskellige studieretninger og fagpakker vil give indblik i deres hverdag på skolen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde jer og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.